Νικητές της Κλήρωσης του Αστεροσκοπείου!

Νικητές της Κλήρωσης του Αστεροσκοπείου!

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Παρατήρηση στην Πεντέλη

Mε βάση τη συμμετοχή στο ερωτηματολόγιο της «βραδιάς του ερευνητή» παραθέτουμε τους τυχερούς που κληρώθηκαν για μια διπλή πρόσκληση για την παρατήρηση του ουρανού από το τηλεσκόπιο του αστεροσκοπείου
στην Πεντέλη την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/10 και ώρα 7 μ.μ.
Παρακαλούμε για την τήρηση των δύο ατόμων ανά πρόσκληση με την αναφορά του ονόματος ή του e-mail που δηλώσατε στο ερωτηματολόγιο στην είσοδο του Αστεροσκοπείου.

Γενικές πληροφορίες και πληροφορίες για την πρόσβασή σας στην Πεντέλη :
http://www.astro.noa.gr/gr/visitorcenter/penteli/
το τηλέφωνο 2106131247

Κλήρωση T-Shirts της «βραδιάς του ερευνητή» !

Mε βάση τη συμμετοχή στο ερωτηματολόγιο της «βραδιάς του ερευνητή» παραθέτουμε τους τυχερούς που κληρώθηκαν για ένα συλλεκτικό T-Shirt από την «βραδιά του ερευνητή» !
Μπορείτε να παραλάβετε το T-Shirt σε οποιαδήποτε εργάσιμη μέρα από τις 9:30 έως τις 2:30 τις εβδομάδες 13-17 ή 27-31 Οκτωβρίου από το Αστεροσκοπείο Αθηνών στο λόφο Νυμφών στο Θησείο. (Επικ. Κ. Χρηστιά 210 3490104)
Περισσότερες πληροφορίες για το Αστεροσκοπείο στο Θησείο και την πρόσβασή σας βρίσκονται στον ακόλουθο σύνδεσμο. http://www.astro.noa.gr/gr/visitorcenter/thissio/

Θα ζητηθεί ένα αποδεικτικό στοιχείο του ονόματος ή το e-mail που έχετε λάβει για την παρουσία στην Πεντέλη ή την παραλαβή του T-shirt.

Όλοι οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί και με e-mail ή τηλεφωνικώς.

Δείτε εδώ τα ονόματα των νικητών!

Διαδώστε τοShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email