Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα: «Η Κρυσταλλογραφία στην καθημερινή μας ζωή»

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα: «Η Κρυσταλλογραφία στην καθημερινή μας ζωή»

Στα πλαίσια του Διεθνούς Έτους Κρυσταλλογραφίας 2014, διοργανώνεται για την Βραδιά του Ερευνητή διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Η Κρυσταλλογραφία στην καθημερινή μας ζωή».

Οι κρύσταλλοι στις μέρες μας βρίσκονται παντού, από το εσωτερικό της αλατιέρας μας μέχρι τα σύγχρονα υλικά και φάρμακα. Σαν ένας μεγεθυντικός φακός οι κρύσταλλοι μας βοηθούν να δούμε πώς είναι ο «μικρόκοσμος» σε τρεις διαστάσεις.

 

Ελάτε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών λίγο πριν την Βραδιά του Ερευνητή για να δείτε ένα ξεχωριστό «Κρυσταλλοδρόμιο», να φτιάξετε τα δικά σας κρυσταλλάκια και να αντλήσετε έμπνευση για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό φωτογραφίας.

Οι πέντε καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν στην Βραδιά του Ερευνητή στις 26 Σεπτεμβρίου στον Δημόκριτο και θα οι τρεις πρώτες θα κερδίσουν πρωτότυπα δώρα σχετικά με κρυστάλλους!

Σας περιμένουμε με την φωτογραφική σας μηχανή στην προκαταρκτική εκδήλωση στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στις 12 Σεπτεμβρίου, ή περιμένουμε τις φωτογραφίες σας στο contact@rengreece.gr μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2014!

Διαδώστε τοShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email